top of page

arbetsmarknad

Ideella föreningen Forza of Sweden drivs av en tveklös tro på människans potential. Sedan 2016 har vi arbetat aktivt med olika arbetsmarknads- och integrationssatsningar där vi motiverat och utbildat flera hundra individer mot arbete och studier genom Forza-metoden. Här är några av våra senaste satsningar; 

IMG_3247 2.JPG

Forza powerstart for Ukrainians  

Ukrainare som kommit till Sverige under massflyktsdirektivet, främst kvinnor, får genom denna insats ökad förståelse för svenska samhället, arbetsmarknaden och skapar sig ett positivt sammanhang med ett utökat nätverk. Flertal av deltagarna kommer ut i sysselsättning och tar nästa steg i sin utveckling.   

 

Samarbetspartner: Länsstyrelsen Skåne

9C09005C-5311-4832-94B0-DF09EBFC4849.JPG

Forza Språkboost

SFI-elever på nivå C och D får stärkta arbetsmarknadskunskaper och ökad motivation genom kreativ språkinlärning med ett tydligt arbetsmarknadsfokus. Genom upplevelsebaserat lärande får eleverna träna sitt självledarskap och mod, vilket oftast resulterar i ökat självförtroende. Pedagogerna får genom ett parallellt train-the-trainer upplägg ta del av Forzas metod med en utökad verktygslåda och ny kunskap att applicera i klassrummet. 

 

Samarbetspartner: Vuxenutbildning i Åstorp och Burlövs kommun

IMG_1662.JPG

Forza Integration

En motiverande och förberedande insats för arbetssökande, främst kvinnor, som står långt ifrån arbetsmarknaden. Här ligger fokus på ökad motivation, självförtroende och verktyg att närma sig självförsörjning.

 

Samarbetspartner: Landskrona stad

Workshop i Workplace Culture 

 

Digitala workshops för arbetssökande utrikes födda doktorandstudenter från svenska universitet med främsta syfte att öka förståelsen för svensk arbetsplatskultur, vägar att söka jobb i Sverige och förstå vikten av nätverk.

 

Samarbetspartner: Trygghetsstiftelsen 

NÅGRA AV VÅRA PARTNERS I DE SOCIALA PROJEKTEN

MUCF Bidragsstämpel för webb i färg.png
Länsstyrelsen Skåne logotyp.png
rs_webb.jpeg
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo
bottom of page