top of page

bröllop hanna & richard

Nu är det dags att fira kärleken! 18 år tillsammans, 3 år som förlovade och snart gifta. Det vill vi såklart fira med dig!

Vigsel

Lördagen den 19 Augusti 2023 kl 15.00
På Gula Hönan, Rone Ronehamnsvägen 40, Gotland

Om du svarat ja via sms önskar vi att du besvarar några frågor längst ner på sidan för att vi ska kunna skapa den bästa festen. Varje gäst fyller i ett eget frågeformulär.

DETALJER

Möjlighet till att umgås mer

Vi är ju ändå på Gotland och vi vill ju såklart passa på att träffa dig mer än bara till bröllopet. Därför möts alla som vill och kan upp under eftermiddagen fredag 18 augusti där det kommer att styras en brännbollsbatalj med val av efternamn i potten. Därefter tar vi en tur ner till hamnen för lite häng på "Kapten Grogg" där man kan köpa sig en hamburgare och öl. Pensionatet erbjuder även en sen frukost under söndagen där vi knyter ihop det hela.

Toastmaster & Toastmadame 


För dig som vill hålla ett tal eller hitta på något annat roligt under middagen (har du feeling så kör, vi gillar det) anmäls det till våra exceptionella toastmasters Stefan och Karin på förhand. 
Stefan Wall tel: 0709-396007 
Karin Strandberg tel: 0706-994493 
Mail: toast@forzaofsweden.se

Boende

Hur skönt är det inte att slippa tänka på taxi... På länken nedan kan du hyra boende på Gula Hönan. Använd koden: HARI23 så öppnar datumen upp sig då de egentligen har stängt :)  Länk :https://www.theyellowhen.se/pensionat. Vill du hellre sova i medavt tält eller fordon funkar det förstås också bra antingen vid Gula Hönan eller nere vid Ronehamns Camping. 

Resa


Till Gotland tar man sig med fördel i en bil via destinationgotland.se (bröllopet är en timme från Visby). Hojta om du vill samåka så kopplar vi ihop dig med någon, färjan är svindyr.. Vill man flyga går det t.ex. från Ängelholm, Malmö, Halmstad via sthlm med sas.se eller flygbra.se. 

Klädsel


Garden Party (Vi kommer vara ute under vigsel och i en lada under middag och fest)

Barn 

Vi älskar era barn men detta är en tillställning för vuxna.

 

Bar


Fri bar - så du behöver inte gömma fickpluntan i kavajen eller under kjolen


 

Presenter
 

Vi vet att många åker långt och den bästa presenten är att just du kommer på vårt bröllop. Om du ändå vill ge oss något så uppskattar vi ett bidrag till vår bröllopsresa & presentkort hos Jennie på glasstudionbigpink.se.

Om Rone

Rone är som många vet en mytomspunnen plats och här kommer lite gotländsk finkultur  som inspiration inför augusti som handlar om en kille från socknen. Spotify - Rune ifrån Rone

bröllop bild.png

OM DU KAN KOMMA, FYLL I DENNA

Tack!

bottom of page